Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Τι έχω μέσα στο κινητό μου!!

Γεια σας!!
Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα άρθρο με τις εφαρμογές που έχω στο κινητό μου!!

Γενικά δεν έχω καθόλου παιχνίδια διότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτά καθώς είναι πιεσμένο το πρόγραμμα μου και προλαβαίνω ίσα ίσα να τσεκάρω κάποια social media.

Ας αρχίσουμε όμως...



Η εφαρμογές που έχω είναι:

We heart it
Είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές την αγαπώ ιδιαίτερα και την χρησιμοποιώ για περίπου 1.5 χρόνο.Σε αυτήν βλέπεις φωτογραφίες κάθε είδους από quotes μέχρι και μόδα.Σου δίνει έμπνευση και σου κρατάει συντροφιά.Για εμένα είναι και λίγο καλύτερη από το instagram γιατί ξεφεύγει λίγο από τον χαρακτήρα τον υπόλοιπων social media.


Pinterest
Αποτέλεσμα εικόνας για pinterest
Γενικά εάν είσαι Blogger η Youtuber αυτί η εφαρμογή έρχεται μετά το οξυγόνο.Είναι αντίστοιχη με το we heart it μόνο που σε αυτί υπάρχουν άρθρα.Μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ,οτιδήποτε και αν γράψεις στην αναζήτηση.Υπάρχουν υπέροχες ιδέες για DIY αλλά και για άρθρα.



Retrica
Επειδή φωτογραφίες χωρίς φίλτρο είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν στην κοινωνία έχω κατεβάσει αυτή την εφαρμογή.Φαντάζομαι την έχετε οι περισσότεροι.Κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει μεγάλη ποικιλία από φίλτρα.

Τα 3 αγαπημένα μου είναι:

Bonsai
 

Black&White

Caramel

Youtube


Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει την εφαρμογή του youtube στο κινητό του.Γενικά περνάω τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου σε αυτή και παρακολουθώ ξένους και Έλληνες youtubers.Τα πιο αγαπημένα μου κανάλια είναι:

Από Ελληνικά:

Από ξένα:

Spotify

Αποτέλεσμα εικόνας για spotify
Για όσους αγαπάνε την μουσική και τους αρέσει να ανακαλύπτουν συνεχώς καινούρια τραγούδια αυτή η εφαρμογή είναι η καταλληλότερη νομίζω. Επίσης αν δεν είσαι ενημερωμένος για τα τελευταία τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει αλλά και για τα viral με το spotify θα είσαι πλήρης ενημερωμένος για όλα.


Messenger/WhatsApp
Αποτέλεσμα εικόνας για whatsappΑποτέλεσμα εικόνας για messenger

Είναι πολύ χρήσιμες εφαρμογές και προσφέρουν δωρεάν επικοινωνία με μηνύματα,κλίσεις και βιντεοκλίσεις.Με το messenger να το συνδέεται με τις επαφές σας στο facebook ενώ το WhatsApp μπορείτε να το συντονίσετε με τις επαφές σας.

Snapchat
Αποτέλεσμα εικόνας για σναπτσατ
Το snapchat είναι μια καινούρια τάση που έχει μεγάλη απήχηση.Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να δημοσιεύσουν φωτογραφία που έχει τραβηχθεί με την ειδική κάμερα της εφαρμογής και να την δημοσίευση.Η φωτογραφία διαγράφεται σε χρονικό διάστημα 24 ωρών και έως τότε μόνο η άνθρωποι που σε έχουν προσθέσει μπορούν να την δουν έχοντας όμως συγκεκριμένο όριο μερικών δευτερολέπτων ώστε να αποφεύγεται το screenshot.Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν μεγάλα μέρα ασφαλείας.

Λοιπόν κορίτσια αυτές είναι οι εφαρμογές που έχω στο κινητό μου.Μερικές όπως π.χ AskFm και Facebook δεν πρόσθεσα γιατί δεν τις θεώρησα απαραίτητες.Σας προτείνω να τις κατεβάσετε για να περνάτε ευχάριστα τον χρόνο σας.

Μέχρι το επόμενο άρθρο
Φιλιά
Chrysa...

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

''Μοναξιά"



Αν μου λέγατε να διαλέξω ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του ανθρώπου αυτό θα ήταν σίγουρα η μοναξιά .Πολλοί μπερδεύουν την λέξη ‘’μοναξιά” με την λέξη ''μόνος'' αλλά έχουν τελείως διαφορετική σημασία.

Όταν λέμε ότι κάποιος είναι μονός μπορεί να εννοούμε ότι είναι μονός στο σπίτι η ότι κάθετε για λίγο μονός αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι και δυστυχισμένος.

Όταν όμως λέμε την λέξη ''μοναξιά'' εννοούμε κάτι βαθύτερο . Μοναξιά δεν είναι να είσαι μονός αλλά να αισθάνεσαι ξεχασμένος ,να μην αισθάνεσαι την αγάπη των άλλων για εσένα ,να μην νιώθεις ούτε λύπη ούτε χαρά αλλά ένα απολυτό κενό .Επίσης μοναξιά δεν είναι όταν δεν έχεις ανθρώπους γύρω σου αλλά όταν διστάζεις να τους πεις αυτά που σε βασανίζουν γιατί νιώθεις ότι απλά δεν ενδιαφέρονται για εσένα.

Θα έλεγε κάποιος τώρα ''Η φτώχεια δεν είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα του ανθρώπου;''...

Μα όταν λέμε φτώχεια και μοναξιά είναι σαν να λέμε το ίδιο πράγμα γιατί και η μοναξιά είναι ένα είδος φτώχειας .Δεν έχει βεβαία σχέση με την έλλειψη αγαθών αλλά με τον συναισθηματικό κόσμο των ανθρώπων .Όταν βρίσκεσαι σε φτώχεια απλά δεν μπορείς να καλύψεις όλες της καταναλωτικές σου ανάγκες όταν όμως κυριαρχεί η μοναξιά είναι σαν να λυπεί ένα κομμάτι από μέσα σου που δυστυχώς κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να αναπληρώσει.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα τις μεγαλούπολης  .Εκεί ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δουλεύει και έχει την δυνατότητα να καλύπτει όλες του τις βασικές ανάγκες αλλά και τα καταναλωτικά πρότυπα της κοινωνίας .Εάν λοιπόν έχουν ότι επιθυμούν γιατί υπάρχει τόση αποξένωση στις πόλεις ?Γιατί οι άνθρωποι αισθάνονται  μοναξιά ενώ έχουν όλα αυτά που χρειάζονται?

Κι όμως η ξενοφοβία , ο υπερκαταναλωτισμός και η αποξένωση αυτή έχει κάνει τους ανθρώπους να απομακρύνονται ,να μην εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον και να μην υπάρχει ζεστασιά στα πρόσωπα τους ...και κάπως έτσι γίναμε μια κοινωνία με χάρτινους ανθρώπους.

Δεν περίμενα ότι θα το έγραφα τελικά γιατί να είμαι ειλικρινείς είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου για άρθρο αυτής της εβδομάδας αλλά η ψυχολογία μου παίζει πολύ άσχημα τώρα τελευταία και έτσι αποφάσισα να γράψω μερικές σκέψεις.

Αφήστε ένα σχόλιο αν θέλετε με ενδιαφέρει η γνώμη σας και μπορείτε και ανώνυμα.


Με αγάπη
Chrysa...

Here’s to the people who try their hardest to be good enough for everyone; who spend hours reading random quotes to find the right one; who listen to the same song dozens of times because the lyrics mean a lot; who deserve so much more than they get and are willing to fight for it, and those who wished up a star, wasted on someone that will never care; and to the beautiful that feel lonely in their hearts.:

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Tag:15 άσχετες πληροφορίες για εμένα



Γεια σας!!!
Σήμερα θα κάνω ένα το tag 15 random things about me δηλαδή 15 άσχετες πληροφορίες για εμένα .Επιπλέον πριν αρχίσω σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα του Άγιου Βαλεντίνου και να είστε με αυτούς που αγαπάτε.

Πάμε λοιπόν...

1. Το κανονικό μου όνομα είναι Χρυσούλα και το Χρύσα είναι χαϊδευτικό .Μια φορά ένας καθηγητής με είπε Χρυσάνθη ...και δεν μου άρεσε ...καθόλου .Θέλω να πω με ποιο δικαίωμα μου αλλάζεις όνομα και μάλιστα λουλουδιού. :p

2. Στις πρώτες τάξεις του δημοτικού ήμουν χάλια μαθήτρια .Ήμουν κυριολεκτικά στην κοσμάρα μου και δεν άνοιγα βιβλίο .Παρόλα αυτά τώρα θεωρούμε άριστη μαθήτρια.

3. Είμαι ο πιο ανοργάνωτος άνθρωπος λέξεις ντοσιέ και ράφια είναι άγνωστες για εμένα.

4.Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 5.

5. Ποτέ δεν είχα μια αληθινή κολλητή.

6. Πάω τρίτη γυμνάσιου .Το γυμνάσιο ήταν από τις πιο άσχημες περιόδους της ζωής μου.

7. Πήρα το πρώτο μου κινητό πριν ένα μηνά.

8. Λατρεύω τα anime. Πραγματικά είναι υπέροχα και αν σαν αρέσουν μπορώ να αφιερώσω άρθρο με τα αγαπημένα μου.

9. Μισώ την αδικία .Έχω ανοίξει ολόκληρους καβγάδες για τέτοιου είδους θέματα.

10. Είμαι ένα movie freak .Μπορώ να δω μέχρι και 4 ταινίες την εβδομάδα .Είναι ένας τρόπος να ξεχνιέμαι.

11.Το χόμπι μου είναι η ζωγραφική και κάνω μαθήματα εδώ και 3 χρόνια.

12. Έχω πολλά πρόσωπα .Δεν εννοώ  ότι είμαι διπρόσωπη η κάτι τέτοιο απλά από την μια στιγμή μπορώ να δείξω δείλια και από την άλλη αποφασιστικότητα.

13. Όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού άρχισα να γράφω ημερολόγιο και το συνέχισα έως και την πρώτη γυμνάσιου .Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό άβολο αλλά και ταυτόχρονα αστείο είναι να διαβάζεις παλιά ημερολόγια.

14. Δεν μου αρέσει η ελληνική μουσική ,προτιμώ την ξένη.

15. Και το τελευταίο το όνειρο μου είναι να κάνω τον γύρω του κόσμου .Δεν λέω ωραία και η Ελλάδα αλλά τι είναι μπροστά σε ολόκληρο πλανήτη...

Αυτά λοιπόν για σήμερα και ελπίζω να σας άρεσε .Δεν προκαλώ κάποιο άλλο blog συγκεκριμένα μπορεί όποιος θέλει να το υιοθετήσει.

Φιλιά πολλά

Chrysa...

Αποτέλεσμα εικόνας για we heart it quotes

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

DIY+ιδέες+Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου


Γεια σας!!!
Σε μια εβδομάδα είναι η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου οπότε σήμερα θα ήθελα να κάνω ένα αφιέρωμα όπου θα σας δείξω μερικά DIY αλλά και ιδέες ώστε να χαρίσετε μικρές εκπλήξεις στα πρόσωπα που αγαπάτε. Προσωπικά δεν δίνω μεγάλη βάση σε αυτή την γιορτή καθώς την θεωρώ καθαρά εμπορική αλλά αφού είναι ένας τρόπος να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους έστω και για μία μέρα νομίζω ότι αξίζει λίγη από την προσοχή μας.
Πάμε λοιπόν:

Αποτέλεσμα εικόνας για 52 reasons why i love you cards listΤο πρώτο δώρο που σκέφτηκα είναι ένα βιβλιαράκι. Στο έξω μέρος θα μπορούσατε να γράψετε "15 reason I love you" και κάθε σελίδα να περιέχει από μια πρόταση. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ γλυκό και έξυπνο δωράκι που θα μπορούσατε να χαρίσετε στην κολλητή σας η στο αγόρι σας.
1.Δεν θα είναι πολύ δύσκολο στην κατασκευή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε μικρά χαρτόνια τα οποία θα τρυπήσετε με ένα συρραπτικό και αργότερα θα τους περάσετε κορδέλες. Εάν αυτό σας δυσκολεύει μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο μπλοκάκι και απλά να το διακοσμήστε κατά όπως εσείς θέλετε



2.Επιπλέον μια καλή έξυπνη και εξίσου οικονομική και χαριτωμένη ιδέα θα ήταν να εφαρμόσετε το ίδιο αλλά χρησιμοποιώντας ένα βαζάκι.



 Αποτέλεσμα εικόνας για 52 things i love about you jar Αποτέλεσμα εικόνας για 52 reasons i love you jar
3.Μια ακόμα διαχρονική θα έλεγα λύση είναι να φτιάξετε εσείς μια όμορφη κάρτα .Ναι ξέρω απλό αλλά μην ξεχνάτε πως δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε πολλά εξάδα αγοράζοντας ακριβά δώρα. Βαλτέ την φαντασία σας και δημιουργήστε δικά σας πράγματα που στην τελική σίγουρα θα κάνουν τον άλλον πιο χαρούμενο από ένα εμπορευματοποιημένο προϊόν.
   

4.Κατι που σίγουρα θα σας φάνει ρομαντικό και έξυπνο είναι ένα photo colaz. Συγκεντρώστε φωτογραφίες εισιτήρια και γενικά ότι έχετε  κρατήσει που σας  θυμίζει της αναμνήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε και φτιάξτε ένα υπέροχο colaz. Κάτω από κάθε φωτογραφία βάλτε  κάποια μικρά σχόλια όπως "Το θυμάσαι αυτό" ή "Το πρώτο μας ραντεβού" ...Αυτοκόλλητα λεζάντες κορδέλες θα κάνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν νομίζετε:

Λοιπόν κορίτσια αυτές είναι μερικές από τις ιδέες που είχα. Η Συμβουλή μου είναι να βγάλετε από το μυαλό σας αρκουδάκια λουλούδια και σοκολάτες και να δημιουργήσετε πράγματα βάζοντας μέσα αγάπη και διάθεση. Και μόνο η σκέψη ότι κάνατε τόσο κόπο για τον άλλον θα του φέρει πολύ χαρά...

Με πολύ αγάπη

Chrysa...