Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ήξερες ότι...

Γεια σας!!!

Όπως καταλάβατε από τον τίτλο σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα "Ήξερες ότι..." δηλαδή θα σας γράψω μερικά αξιοπερίεργες πληροφορίες από όλο τον κόσμο που βρήκα και διάβασα και τουλάχιστον εμένα μου έκαναν εντύπωσή. Πάμε λοιπόν...

Ήξερες ότι....
  •  Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910.
  • Το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού.
  • Η γέφυρα στο Boston University είναι ο μόνος τόπος στον κόσμο όπου μια βάρκα μπορεί να περάσει κάτω από ένα τρένο,που περνά κάτω από ένα αυτοκίνητο που περνά κάτω από ένα αεροπλάνο.
  • Στη Βόρεια Καρολίνα είναι παράνομο να τσακώνονται γάτοι και σκύλοι
  • Το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες έχει το ρεκόρ σαν το βιβλίο που κλέβουν πιο συχνά από δημόσιες βιβλιοθήκες.
  • Η βέρα φοριέται στο τέταρτο δάχτυλο- παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά!
  • O πιο θανατηφόρος σεισμός έγινε το 1557 στην Κίνα, αφήνοντας πίσω του 830,000 νεκρούς.
  • Το Άλμπερτ Άινσταιν προσφέρθηκε η προεδρία του Ισραήλ το 1952.
  • Aν και ο πληθυσμός της Kίνας ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο, τα επίθετα είναι κάτι περισσότερο από διακόσια.

Αποτέλεσμα εικόνας για γη Αποτέλεσμα εικόνας για γεφυρα του Boston university 


Αυτό ήταν για σήμερα συγγνώμη αν είναι λίγο μικρο αλλά δεν είχα πολύ χρόνο αυτή την εβδομάδα και γενικά όλα μου πήγαν χάλια. Ελπίζω να σας άρεσαν και αν ναι πείτε μου στα σχόλια πιο από όλα σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωσή και αν θέλετε δεύτερο μέρος.

Φιλιά
Chrysa...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Άσχετα αγαπημένα Φεβρουαρίου!!!

Γεια σας!!
Σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω μια σειρά από άρθρα που θα λέγεται "Τα άσχετα αγαπημένα του μήνα".Σε αυτά τα άρθρα που θα κάνω κάθε μηνά θα σας παρουσιάζω κάποιες αγαπημένες ταινίες,τραγούδια,anime,youtube κανάλι η κάποιο blog.Σήμερα όπως καταλαβαίνετε θα κάνω τα άσχετα αγαπημένα του Φεβρουαρίου και για να μην πολύλογο ας αρχίσουμε...

Ταινίες

Room / Το δωμάτιο (I) (2015)
Room
Αυτή είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες αυτό τον μήνα.Οι περισσότεροι θα την έχετε ακουστά καθώς είναι μία πολύ συζητημένη ταινία που μάλιστα κέρδισε και όσκαρ.Είναι γεμάτη συγκίνηση ενώ μέσα σε αυτή θα μπορούσαμε να πούμε ότι κρύβονται πολλές αληθινές ιστορίες.Όσον αφορά τους ηθοποιούς ήταν συγκλονιστική και απέδωσαν υπέροχα τους ρόλους ενώ εμένα προσωπικά κατάφεραν να με αγγίξουν με τις ερμηνείες τους και ιδιαίτερα το μικρο αγοράκι
Υπόθεση
Για τον 5χρονο Τζακ, το δωμάτιο (Room) αυτό είναι ολόκληρος ο κόσμος. Εδώ γεννήθηκε κι εδώ αυτός και η «Μα» τρώνε, κοιμούνται, παίζουν, μαθαίνουν. Αλλά για τη Μα αυτό το δωμάτιο (Room) είναι μια φυλακή, στην οποία υποχρεούται να παραμένει επί 7 χρόνια από τα 19 της, από τη στιγμή που την απήγαγε ο Νικ. Με ισχύ την αγάπη της προς τον Τζακ, η Μα κατάφερε να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο σε αυτό το δωμάτιο (Room) διαστάσεων 3Χ3.


The Little Prince (2015)
The little prince
Μπορεί να φαίνεται σαν μία παιδική ταινία που κανένας μεγάλος δεν θα έβλεπε αλλά πραγματικά είναι κάτι παραπάνω από αυτό.Υπάρχουν τόσο υπέροχα νοήματα μέσα σε αυτή που απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.Εξίσου από συγκινητική αν και παιδική ταινία και σίγουρα αξίζει να την δείτε.
Υπόθεση
Ένα τολμηρό, ταλαντούχο και γεμάτο περιέργεια κοριτσάκι ζει με την εξίσου ταλαντούχα, αλλά υπερεκτιμημένη μητέρα του. Όταν μετακομίζουν σε νέα γειτονιά, το κορίτσι γνωρίζει τον εκκεντρικό και δύστροπο γείτονα της, τον «αεροπόρο». Εκεί, μαθαίνει για την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, όπου ένας πιλότος πέφτει στην έρημο και συναντάει έναν μικρό πρίγκιπα από κάποιον μακρινό πλανήτη. Αυτή η ιστορία θα ενώσει το κορίτσι και τον αεροπόρο και μαζί θα ζήσουν μια απίθανη περιπέτεια.


Τραγούδι

Τον Φεβρουάριο είχα "κολλήσει" κυριολεκτικά με το "Photograph" του Ed Sheeran.Γενικά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα τραγούδια του συγκεκριμένου και τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους γιατί έχει μια πολύ ξεχωριστή χροιά και τα τραγούδια που γράφει έχουν ωραία νοήματα και απαλή μελωδία.
Εκτός από το πρωτότυπο που τραγουδάει ο ίδιος ξεχώρισα και ένα πολύ ωραίο cover του Boyce Avenue μαζί με την Βea Miller.

Original

Cover

Anime


Romeo X Juliet (2007)

Καταρχάς για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα anime να ξεκαθαρίσω αρχικά ότι δεν είναι κινούμενα σχέδια.Δηλαδή είναι animationσαν ποιότητα αλλά δεν έχουν καμία σχέση με κινούμενα σχέδια που απευθύνονται σε μικρές ηλικίες.Υπάρχουν πολλές κατηγόριεςanime αλλά τα αγαπημένα μου είναι τα shoujo τα οποία απευθύνονται σε κορίτσια και είναι κυρίωςLove story.
Το αγαπημένο μου αυτό τον μήνα το οποίο δεν πρόλαβα καν τα τελειώσω με όλα αυτά τα διαγωνίσματα είναι το Romeo x Juliet και όπως καταλαβαίνετε είναι μια εκδοχή της ιστορίας του Ρωμαίου και τις Ιουλιέτας αλλά με τελείως διαφορετική πλοκή.Είναι πολύωραίο ευχαριστώ και συγκινητικό (τουλάχιστον όσο έχω προλάβει να δω) και σας το προτείνω και εσάς να το δείτε εάν βέβαια είναι του είδους σας.

Υπόθεση
Ο πατέρας του Ρωμαίου από την οικογένεια των Μοντέγων, μισητός βασιλιάς της πόλης Νέα Βερόνα, δολοφόνησε πριν 14 χρόνια την τότε οικογένεια-κυβέρνηση των Καπουλέτων για την "βρόμικη" κατάκτηση του Θρόνου. Η Ιουλιέτα, μία δυνατή γυναίκα-αγωνίστρια, αντιστέκεται στην κυβέρνηση αυτή για την ενδυνάμωση και υποστήριξη των φτωχών οικογενειών της πόλης.
Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ερωτεύονται παράφορα κάτω από περίεργες συνθήκες χωρίς να ξέρουν όμως τις πραγματικές τους ταυτότητες ή την... ιστορία που κρύβει το παρελθόν τους.

YouTube κανάλι

Αποτέλεσμα εικόνας για rclbeauty101Τέλος θα σας πω και για το αγαπημένο μου κανάλι στο youtube για αυτό τον μήνα.
Το κανάλι λέγεται Rclbeauty101 και η κοπέλα που το έχει είναι από την Αμερική, ηRachel.Είναι πολύ αληθινή και τα βίντεο της είναι πολύ αστεία και συνήθως αφορούν μικρά σκετσακια και όχι Beauty και Haul.Εάν σας ενδιαφέρει κάντε κλικ εδώ.


Λοιπόν αυτά είναι τα αγαπημένα του Φεβρουαρίου αν και λίγο καθυστερημένο γιατί ήμουν πολύ πιεσμένη αλλά χαίρομαι που καταφέρνω και γράφω ένα άρθρο τουλάχιστον την εβδομάδα.
Ελπίζω να σας αρέσουν αυτά που σας πρότεινα και μέχρι το επόμενο άρθρο

Φιλιά
Chrysa…