Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

DIY+ιδέες+Δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου


Γεια σας!!!
Σε μια εβδομάδα είναι η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου οπότε σήμερα θα ήθελα να κάνω ένα αφιέρωμα όπου θα σας δείξω μερικά DIY αλλά και ιδέες ώστε να χαρίσετε μικρές εκπλήξεις στα πρόσωπα που αγαπάτε. Προσωπικά δεν δίνω μεγάλη βάση σε αυτή την γιορτή καθώς την θεωρώ καθαρά εμπορική αλλά αφού είναι ένας τρόπος να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους έστω και για μία μέρα νομίζω ότι αξίζει λίγη από την προσοχή μας.
Πάμε λοιπόν:

Αποτέλεσμα εικόνας για 52 reasons why i love you cards listΤο πρώτο δώρο που σκέφτηκα είναι ένα βιβλιαράκι. Στο έξω μέρος θα μπορούσατε να γράψετε "15 reason I love you" και κάθε σελίδα να περιέχει από μια πρόταση. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ γλυκό και έξυπνο δωράκι που θα μπορούσατε να χαρίσετε στην κολλητή σας η στο αγόρι σας.
1.Δεν θα είναι πολύ δύσκολο στην κατασκευή του. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε μικρά χαρτόνια τα οποία θα τρυπήσετε με ένα συρραπτικό και αργότερα θα τους περάσετε κορδέλες. Εάν αυτό σας δυσκολεύει μπορείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο μπλοκάκι και απλά να το διακοσμήστε κατά όπως εσείς θέλετε



2.Επιπλέον μια καλή έξυπνη και εξίσου οικονομική και χαριτωμένη ιδέα θα ήταν να εφαρμόσετε το ίδιο αλλά χρησιμοποιώντας ένα βαζάκι.



 Αποτέλεσμα εικόνας για 52 things i love about you jar Αποτέλεσμα εικόνας για 52 reasons i love you jar
3.Μια ακόμα διαχρονική θα έλεγα λύση είναι να φτιάξετε εσείς μια όμορφη κάρτα .Ναι ξέρω απλό αλλά μην ξεχνάτε πως δεν είναι ανάγκη να μπείτε σε πολλά εξάδα αγοράζοντας ακριβά δώρα. Βαλτέ την φαντασία σας και δημιουργήστε δικά σας πράγματα που στην τελική σίγουρα θα κάνουν τον άλλον πιο χαρούμενο από ένα εμπορευματοποιημένο προϊόν.
   

4.Κατι που σίγουρα θα σας φάνει ρομαντικό και έξυπνο είναι ένα photo colaz. Συγκεντρώστε φωτογραφίες εισιτήρια και γενικά ότι έχετε  κρατήσει που σας  θυμίζει της αναμνήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε και φτιάξτε ένα υπέροχο colaz. Κάτω από κάθε φωτογραφία βάλτε  κάποια μικρά σχόλια όπως "Το θυμάσαι αυτό" ή "Το πρώτο μας ραντεβού" ...Αυτοκόλλητα λεζάντες κορδέλες θα κάνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν νομίζετε:

Λοιπόν κορίτσια αυτές είναι μερικές από τις ιδέες που είχα. Η Συμβουλή μου είναι να βγάλετε από το μυαλό σας αρκουδάκια λουλούδια και σοκολάτες και να δημιουργήσετε πράγματα βάζοντας μέσα αγάπη και διάθεση. Και μόνο η σκέψη ότι κάνατε τόσο κόπο για τον άλλον θα του φέρει πολύ χαρά...

Με πολύ αγάπη

Chrysa...

2 σχόλια: