Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ποια πριγκίπισσα είσαι??


Γεια σας!!!
Όπως όλες ξέρουμε το όνομα του blog είναι Dreamer girls.Αυτό σημαίνει ότι κάθε κορίτσι έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται το μέλλον του και να βάζει στόχους.Υπάρχουν όμως και άλλου είδους όνειρα που σχετίζονται με τα πρότυπα, και δεν εννοώ κάποιους celebrity αλλά και μη-υπαρκτά πράγματα όπως οι πριγκίπισσες.

Όλα τα κορίτσια έχουμε ονειρευτεί να ήμασταν πριγκίπισσες και να ζούσαμε το λεγόμενο Happy ever after. Όμως αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι πριγκίπισσα δεν είναι να είσαι όμορφη να ζεις σε κάστρο και να έχεις ακριβά ρούχα.Πριγκίπισσα είσαι μόνο όταν το νιώθεις πραγματικά όταν είσαι ξεχωριστή και ονειροπόλα.

Μετά από αυτόν τον πρόλογο θα κάνουμε κάτι σαν test .Βασικά ο σκοπός είναι να βρείτε ποια πριγκίπισσα τις Disney είστε αφού σας τις παρουσιάσω μια μια και σας πω τα στοιχεία του χαρακτήρα τους. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε με ποια ταιριάζετε.

Ας αρχίσουμε...!!!!!


Άριελ


Αν είσαι η Άριελ τότε είσαι ένα πεισματάρικο κορίτσι.Είσαι δυναμική και λατρεύεις τις περιπέτειες.Σου αρέσει να ταξιδεύεις και να ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα και ανθρώπους.Δεν σου αρέσουν οι περιορισμοί και οι κανόνες θέλεις να είσαι ανεξάρτητη και να κάνεις τα δικά σου λάθη.


Σταχτοπούτα

Αποτέλεσμα εικόνας για σταχτοπουτα

Αν είσαι η Σταχτοπούτα τότε είσαι πολύ υπάκουη.Έχεις έναν υπέροχο χαρακτήρα γεμάτο ευγένεια και καλοσύνη.Δεν φέρνεις αντίρρηση σε κανέναν και αυτό σε οδηγεί καμιά φορά στην εκμετάλλευση.Είσαι απλό κορίτσι και δεν σε αγγίζουν οι πολυτέλειες.

Ωραια κιμομενη


Αν είσαι η ωραία κιμομένη τότε είσαι πολύ ονειροπόλα.Ονειρεύεσαι τον πρίγκιπα σου και περιμένεις την στιγμή που θα τον συναντήσεις.Είσαι χαρισματική και πολυτάλαντη.

Πενταμορφη

Αποτέλεσμα εικόνας για πενταμορφη

Αν είσαι η πεντάμορφη τότε είσαι ένα κορίτσι που διψάει για εμπειρίες και ταξίδια.Έχεις μεγάλα όνειρα για το μέλλον σου και προσπαθείς να τα πετύχεις με κάθε τρόπο.Δεν σου αρέσει να αμφισβητούν τις ικανότητες σου και αν το κάνουν την έβαψαν.

Γιασμην

Αποτέλεσμα εικόνας για γιασμιν

Αν είσαι η Γιασμίν τότε είσαι ένα κορίτσι που αναζητάει ελευθερία.Δεν σου αρέσει να αποφασίζουν οι άλλοι για σένα .Μισείς το ψέμα και την κοροϊδία ενώ δεν ανέχεσαι την υποκρισία.Είσαι πολύ έξυπνη και δύσκολα σε ξεγελάει κανείς.

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό άρθρο και να σας βοήθησε να ανακαλύψετε την πριγκιπική σας ταυτότητα.Τελικά ποια είστε από τις 4.Περιμένω σχόλια....

Φιλιά πολλά Chrysa.....



4 σχόλια:

  1. Σταχτοπούταα <3 πολύυ ωραίο άρθρο <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα!♥Αν θες δες και το δικό μου blog.Μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή και να αφήσεις τα σχόλια σουυ♥Θες να γινουμε αδελφικα μπλογκς;♥

      Διαγραφή
    2. Φυσικα και θελω να γινουμε αδερφικα blog θα σε προσθεσω αμεσος.

      Διαγραφή