Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

spring outfits

Heyyyy επιτέλους μας ήρθε η άνοιξη και αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα για μια αλλαγή στο στιλ μας πιο χαρούμενη πιο χρωματιστή.

Σήμερα θα σας δείξω κάποιες φωτογραφίες με ανοιξιάτικες φορεσιές ώστε να μπορέσετε και εσείς να δημιουργήσετε τις δικές σας.

Spring | via TumblrFashion

Ειδικά τώρα την άνοιξη πιστεύω ότι είναι πολύ στην μόδα οι floral φούστες. Όπως βλέπετε υπάρχουν και σε πολλούς συνδυασμούς. Ιδανικά για μια έξοδο.

😊💕Outfit

Τζιν ζακέτα.Γενικά είναι ένα ρούχο ελαφρύ που φυσικά ταιριάζει με τα πάντα ακόμα και με ένα φόρεμα. Ιδανικά για μέρες με λίγη ψύχρα και για casual εμφανίσεις.

fashion<3

Θέλετε μεν ωραίες και επίσημες εμφανίσεις αλλά όχι πολύ υπερβολικές??Ορίστε η λύση σας. Τα floral φορέματα είναι ιδανικά για κάθε επίσημη περίσταση και για πάρτη.

Grunge Martens | via FacebookUntitled

Το ότι ήρθε η άνοιξη δεν σημαίνει ότι δεν θα ρίξει καμία βροχή .Αυτά τα υπέροχα αδιάβροχα  μποτάκια  είναι πάρα πολύ μόδα αυτή την άνοιξη. Όπως βλέπετε υπάρχουν σε πολλά χρώματα και σχέδια και μπαίνουν με πολλά ρούχα.

Fashion Clothes ❤ Follow me ! Cute :)

Αυτές η λουλουδάτες ανοιχτές και κόφτες ζακέτες είναι ότι πιο στην μόδα αυτή την άνοιξη.Τις πιο ζέστες μέρες μπορείτε να τις συνδυάστε με σορτς.

Cool Shoes

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω και την νέα τρέλα που έχει ξεπεράσει ακόμα και τα All Stars.Είναι πολύ βολικά και σε απίθανα σχέδια...

Αυτά ήταν λοιπόν για αρχή και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια άρθρα απλά αυτό ήταν για να σας δώσει μια μικρή ιδέα.

Φιλιά Chrysa...
Α και μην ξεχάσω...


Heloouu🔅

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου