Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Dubsmash

Γεια σας!!!!
Ελπίζω να είστε καλά...
Το σημερινό θέμα έχει να κάνει με ένα τεράστιο κόλλημα που έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό . Όλοι γνωρίζουμε ποιο είναι και όλοι μας το έχουμε κάνει με την παρέα μας.

Και ναι είναι το Dubsmash.Έστω και αν δεν το έχετε κάνει ποτέ,δεν το έχετε ακούσει και γενικά δεν γνωρίζετε για αυτό όλο και κάποια στιγμή θα έχετε πετύχει σχετικά video στο facebook η στο youtube, τραβώντας σας την περιέργεια...

Όμως επειδή κάποιοι μπορεί να έχουν μείνει ακόμα με την απορία για το τι είναι το dubsmash ας γίνω πιο συγκεκριμένη.

Το dubsmash είναι μια δημοφιλής εφαρμογή στα κινητά adroide που έχει ως σλόγκαν ''The fun way to communicate'' δηλαδή ο αστείος τρόπος  επικοινωνίας.

Τι ακριβός κάνεις??

Δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο για να παίξεις αυτό το παιχνίδι μόνο καλή μνήμη που να μπορεί να αποστηθίζει τραγούδια,ατάκες ακόμα και λόγους  προέδρων.

Γιατί αυτός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού να ερμηνεύεις διάφορα  τέτοια αποκόμματα χωρίς καν να τα ερμηνεύεις δηλαδή να κουνάς  μόνο το στόμα σου.

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται κάτι τελείως γελοίο και ανούσιο αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει κάνει πάταγο σε όλα τα media και εκατομμύρια τέτοια video κυκλοφορούν καθημερινά στο youtube.

Αξίζει να ρίξετε μια μικρή ματιά δεν νομίζετε?Ίσως να βρείτε κάποια πολύ αστεία ίσως και κάποια πολύ κρύα...

Φυσικά μην ξεχάσετε να φτιάξετε τα δικά σας ξεκαρδιστικά video και γενικά να παίξετε λίγο με τις νέες τρέλες της εποχής...

Καλά να περάσετε Chrysa...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου