Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Γυμναστική

Γεια σας!!!

Σήμερα λέω να σας γράψω ένα άρθρο για την γυμναστική... 

Όλες θέλουμε να έχουμε το τέλειο σώμα και να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση. Όμως στην σημερινή εποχή τα γυμναστήρια είναι πολύ ακριβά και ο χρόνος μας λιγοστός για να τα επισκεφτούμε για αυτό τον λόγο και εγώ σας έχω κάποιες εναλλακτικές.

Jogging
Ναι λοιπόν το τζόκινγκ είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να είσαι πάντα σε καλή φυσική κατάσταση.Μπορεί να σας ακούγετε βαρετό άλλα πιστέψτε με δεν είναι.

Με το τζόκινγκ όχι μόνο θα είστε σε φόρμα αλλά θα ξεφύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα και θα έχετε και καλή ψυχική κατάσταση,

Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να γνωρίστε καλύτερα τον τόπο σας και να τον εξερευνήσετε.

Ακόμα δεν είναι ανάγκη να είστε μόνες σας γιατί αυτό όντως θα ήταν βαρετό.Μπορείτε να βρείτε μια μέρα όπως την Κυριακή που να βγαίνετε με της φίλες σας κατά προτίμηση πρωινές ώρες.
Αποτέλεσμα εικόνας για joggingΑποτέλεσμα εικόνας για jogging
Χορός
Φυσικά χορός δεν σημαίνει να γραφτείτε σε κάποια σχολή.Σας έχω μια πρόταση ώστε να εξασκείστε στο χορό  εντελώς μα εντελώς δωρεάν από το σπίτι.

Στο youtube πληκτρολογήστε στην αναζήτηση Just dance.

Θα σας βγάλει κάποια video, πατήστε σε όποιο θέλετε. Εκεί μια φιγούρα θα κάνει χορευτικές κινήσεις την ώρα που παίζετε ένα τραγούδι και εσείς πρέπει να τις ακολουθήστε.

Είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό και καθόλου βαρετό .Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε νέες χορευτικές κινήσεις και ταυτόχρονα να γυμνάζεστε με πολύ καλά αποτελέσματα....

Αυτό θα ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικό να το δοκιμάστε με την παρέα σας οργανώνοντας βραδιές χορού...

Αυτοί λοιπόν είναι η 2 πιο αποτελεσματικοί και διασκεδαστικοί τρόποι για γυμναστική και ελπίζω να σας αρέσουν.Θα σας βάλλω και ένα video από το Just dance για να καταλάβετε τι εννοώ.

Chrysa....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου