Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Best teen movies

Γεια σας!!!
Έχω καιρό να σας προτείνω κάποια ταινία όποτε σήμερα αποφάσισα να σας παρουσιάσω  μερικές από τις καλύτερες που είδα αυτό τον καιρό.

Πιστέψτε με είναι όλες τους υπέροχες και ότι πρέπει για κορίτσια στην εφηβεία.

Για πάμε λοιπόν!!!!

Confessions of a Shopaholic


Αυτή λοιπόν μας έρχεται στην πρώτη θέση.Έχει πολλά στοιχεία όπως κωμωδία,ρομαντισμό και αρκετή πλοκή.Είναι ωραία ταινία και αξίζει όλες να την δείτε.

Υπόθεση:
Η Ρεμπέκα Μπλούμγουντ, Iσλα Φίσερ, είναι μια χαριτωμένη Νεουορκέζα με ιδιαίτερο ταλέντο στο shopping - ίσως μεγαλύτερο από ό,τι χρειάζεται κανείς... Το όνειρό της είναι να πιάσει δουλειά στο αγαπημένο της περιοδικό μόδας, αλλά αρχικά οι προσπάθειές της αποτυγχάνουν. Κάποια στιγμή όμως, της προσφέρεται η ευκαιρία για μια στήλη σε οικονομικό περιοδικό του ίδιου εκδοτικού οίκου. Κι ενώ βλέπει ότι οι επιθυμίες της μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει το παρελθόν από το να καταστρέψει το μέλλον της, προκαλώντας αστείες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Trailer

Penelope
Αποτέλεσμα εικόνας για penelope

Είναι μια πολύ όμορφη και χαριτωμένη ταινία που έχει ως πρότυπο την αληθινή αγάπη και τα όνειρα.Μια ταινία που όλοι πρέπει να έχουμε στην συλλογή μας....

Υπόθεση:
Η Πηνελόπη είναι μια νεαρή κοπέλα που κουβαλάει μια μεγάλη οικογενειακή κατάρα. Προκειμένου να σπάσει την κατάρα πρέπει να βρει τον αληθινό έρωτα. Τον άντρα που θα είναι από την ίδια (πάστα) με εκείνη και που θα μπορέσει να της προσφέρει την απόλυτη ευτυχία. Κρυμμένη στην έπαυλη της οικογένειάς της μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, συναντάει φιλόδοξους μνηστήρες σε μια απέλπιδα προσπάθεια της οικογένειάς της να σπάσουν την (κατάρα). Όμως η νεαρή Πηνελόπη θα αναζητήσει μόνη της την τύχη της και θα δραπετεύσει από το χρυσό κελί της για να γνωρίσει την περιπέτεια, την ευτυχία, τη ζωή.

Trailer

Wild child

Wild Child (2008)
Μια λίγο πιο διαφορετική ταινία από τις προηγούμενες που έχει ως πρότυπο την φιλία.Είναι πολύ αστεία και διασκεδαστική ταινία σίγουρα,θα σας αρέσει.

Υπόθεση :
Η 16χρονη Πόπι Μουρ είναι μία κακομαθημένη και απίστευτα πλούσια πριγκιπέσσα. που ζει στο Μαλιμπού. Μετά από ένα πάρτι που διοργανώνει στην έπαυλη της και το οποίο καταλήγει σε εφιάλτη, ο μπαμπάς της αγανακτισμένος τη στέλνει σε ένα αυστηρό οικοτροφείο στην Αγγλία για να γίνει... καλό κορίτσι. Το μόνο που θέλει η Πόπι είναι να γυρίσει στην Αμερική, αλλά ενώ δοκιμάζει όλα της κόλπα προκειμένου να αποβληθεί, θα ανακαλύψει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας λόγος να για να μείνει...

Trailer

The Princess Diaries 1,2



The Princess Diaries (2001)

The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)

Δεν έχω να πω κάτι είναι ταινιάρες.Απλά υπέροχες και η 2

Υπόθεση:

Μια ήσυχη και συνεσταλμένη 16χρονη κοπέλα, η Mia Thermopolis μαθαίνει ότι είναι η μοναδική διάδοχος του θρόνου ενός μικρού Ευρωπαϊκού πριγκιπάτου. Ξεκινά λοιπόν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε σε τρεις εβδομάδες να αναλάβει το θρόνο, με τη βοήθεια της γιαγιάς της, της Βασίλισσα Clarisse Renaldi με την οποία θα έρθουν σε σύγκρουση.

Τώρα η αγαπημένη μας Μια μετά από 5 χρονιά είναι έτοιμη να αναλάβει τα καθήκοντα της ως μια αληθινή Βασίλισσα της Γενοβίας.Όμως για γίνει αυτό είναι απαραίτητο να παντρευτεί μέσα σε 30 μέρες.Για να δούμε....

Trailer 1


 Trailer 2



Αυτές λοιπόν είναι οι προτάσεις μου και ελπίζω να σας άρεσαν.Γράψτε μου please στα σχόλια ποια σας άρεσε.

Φιλιά Crysa..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου