Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Pretty Little Liars

Γεια σας!!!
Αποφάσισα να σας γράψω ένα κείμενο από μια ακόμα αγαπημένη μου σειρά αλλά με διαφορετικό περιεχόμενο.

Για αυτούς λοιπόν που είναι λάτρεις τις περιπέτειας της αγωνιάς και του σασπένς πρωτινό την Αμερικάνικη σειρά Pretty Little Liars.

Πρόκειται για μια σειρά φερόμενο που συνεχίζει ακόμα να παίζετε στην Αμερικάνικη τηλεόραση και βασίζετε στο μυθιστόρημα της Sara Shepard.

Πρωταγωνιστούν :

Λούσι Χέιλς (Άρια) Λούσι Χειλ

Τρόιαν Μπελισάριο (Σπένσερ) Τρόιαν Μπελισάριο

Σέι Μίτσελ (Έμιλι) Σέι Μιτσελ

Άσλι Μπένσον (Χάνα) Άσλι Μπένσον

Σάσα Πίτερς (Άλισον) Σάσα Πιτερς

Υπόθεση 

Σε αντίθεση με τα βιβλία, η σειρά δείχνει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα απο το άγνωστο -Α θεωρούν πως πίσω από του κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν οτι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους,ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison.
Θα είναι μια σειρά που πιστέψτε με ποτέ δεν θα σας κάνει να βαρεθήτε. Θα τρομάξεται,θα λύσετε γρίφους,θα συγκινηθείτε θα εκπλαγείτε.Όλα αυτά σε μόνο ένα από τους 5 κύκλους.

Η σειρά αυτή πρόκειται να ανανεωθεί ακόμα και για 6 και 7 κύκλο πράγμα πολύ θετικό για όλους τούς θαυμαστές.

Το κακό είναι ότι ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε τα επεισόδια γιατί δεν προβάλλονται στην Ελλάδα αλλά μην φοβάστε σας έχω ένα site που μπορείτε να τα δείτε όλα ακόμα και τα καινούρια έτοιμα και με ελληνικούς υπότιτλους.

Για να τα δείτε πατήστε εδώ


Αποτέλεσμα εικόνας για pretty little liars Αποτέλεσμα εικόνας για pretty little liars

Καλή προβολή 
Chrysa....












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου